tirsdag den 28. august 2012

Rebornjeg tror vi alle går rundt og drømmer om at blive genfødt. i dette liv. "født på ny". det lyder godt. det må være en god følelse. som en ryger der stopper med at ryge. som en overvægtig der taber sig. som en emo der stopper med at drikke rødvin og tænkte negative tanker.
vi venter. jeg venter på at der sker noget nyt. jeg venter på at lykken kommer flyvende. jeg venter på at nogen giver mig en ny krop og et nyt sind. jeg venter på at jeg bliver dygtig til noget. jeg venter på at nogen kommer og redder mig.

MEN DET GØR DER IKKE!!!

der er kun det som er nu. alt er som det er nu. det må du acceptere. og hvis du vil noget andet, så må du gøre noget andet.
jeg mangler tålmodighed. små skridt er nøglen. det er som om jeg kun kan tage kæmpestore skridt. jeg VIL kun tage store skridt. men det orker jeg ikke. så det ender med at jeg bare sidder fast.

fuck

du kan bruge al din tid på at finde ud af hvorfor din mave er oppustet, hvordan du får den perfekte krop, detoxe, lægge den perfekte ugeplan, overveje hvordan du skal stoppe med at drikke kaffe, fordømme andre, kritisere dig selv, være bitter over alt det du ikke gør, pille i din egen fucking navle og drukne dig i det existentielle selvmords boblende lava.

ELLER du kunne bruge tiden på at lave noget. at leve. at gå ud i verden. at få udrettet noget af det du vil. udforske, udvikle. DANSE. og så er det måske ikke så pisse vigtigt, om du lige har indtaget 200 mg  koffein for meget, har appelsinhud på lårene eller verdens mindste patter.
for du kan elske.

Hej hej

1 kommentar: